TRAŽIMO SURADNIKE U NEUROMARKETINGU!

Tražimo volontere s izvrsnim znanjem engleskog jezika, koji će pridonijeti posjećenosti web stranice ‘Instituta za Neuromarketing’ i društvenim mrežama, kreiranjem znanstvenih blogova i sadržaja o neuromarketingu, AI tehnologiji u marketingu, potrošačkoj bihevioralnoj ekonomiji, nanomarketingu i sl.

Potrebna visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku, iskustvo kreiranja i pisanja znanstvenog sadržaja, iskustvo kreiranja sadržaja za web stranice/društvene mreže, te iskustvo rada na društvenim mrežama.

Volonter će proći najnaprednije edukacije u neuromarketingu, za koje će dobiti certifikat o usavršavanju. Dio edukacija će biti osiguran mentoriranjem od strane djelatnika Instituta a dio edukacija bit će osiguran online na prestižnim Sveučilištima.

Rad volontera koncipiran je na max 10 sati tjedno a u ukupni broj sati je uračunata i edukacija i kvalitetna priprema volontera, prije izrade traženih sadržaja za web i društvene mreže. Volonteri mogu raditi online iz bilo kojeg dijela RH. Troškovi volontiranja na ovoj aktivnosti su pokriveni.

Razdoblje volonterske aktivnosti: 03.10.2022. – 30.12.2022.

Prijavi se

Povezane objave