NEUROMARKETINGU U ZNANOSTI

01
ZNANSTVENA SURADNJA

S ciljem unaprjeđenja neuromarketinške znanosti, uspostavljamo međusobnu tuzemnu i međunarodnu suradnju s brojnim Sveučilištima, Visokim Školama, Učilištima. Tako razmjenjujemo iskustva, primjenjujemo razne vrste neuromarketinških tehnologija, te smo u uvijek u tijeku najnovijih zbivanja u neuromarketinškoj struci. Kolaborativnom suradnjom zajedno radimo na raznim projektima te samim time osiguravamo klijentu diversificirani portfelj znanstvenika, stručnjaka i rad na najnovijim tehnologijama. Ako ste zainteresirani za razmjenu ideja kao i sudjelovanje na raznim međusobnih projektima, obratite nam se s povjerenjem.

02
AKADEMSKA SURADNJA

Želja nam je oformiti kolegij neuromarketinga na što većem broju Sveučilišta, Visokih škola i Veleučilišta. Naš tim znanstvenika osim bogatog profesionalnog iskustva, posjeduje i izbore u znanstveno nastavna zvanja s čime adekvatno osigurava uvjete za rad na Sveučilištu i Visokoj školi. Također, rado posjećujemo međunarodne konferencije te smo redoviti gosti predavači pri raznim tuzemnim/međunarodnim Sveučilištima, Visokim Školama, stručnim/znanstvenim simpozijima i sl. Naš neuromarketinški laboratorij je opremljen tako da može stati u svaku predavaonicu gdje meritorno možemo prenijeti znanje studentima, kako s teorijskog tako i s praktičnog stajališta. Aktivno govorimo i poznajemo nekoliko stranih jezika. Kontaktirajte nas s povjerenjem.

03
PATENTI I INOVACIJE

U stalnoj smo potrazi za novim rješenjima, metodama i inovacijama a sve u svrhu što lakšeg, preciznijeg i inovativnijeg načina mjerenja, koji će doprinijeti marketinškoj i neuromarketinškoj struci. Imate dobru ideju? Pošaljite nam sažetak Vaše ideje na: info@neuromarketinginstitut.com. Možda ćemo upravo s Vama osmisliti novi patent.

 

04
ONLINE EDUKACIJA U NEUROMARKETINGU

U postupku smo pokretanja online edukacije u neuromarketingu na hrvatskom i engleskom jeziku.

Što mjerimo?

Kontaktirajte nas
100
Neuromarketing
100
Znanost
100
Primjena u poslovanju
100
Sudska vještačenja u marketingu
i intelektualnom vlasništvu