NEUROMARKETING U POSLOVANJU

Institut za Neuromarketing je Ustanova koja sprovodi znanstvena i razvojna istraživanja u području društvenih znanosti i neuromarketingu s primjenom istih u poslovanju, znanosti i akademskoj zajednici. Koristimo najmoderniju neuromarketinšku tehnologiju, upošljavamo vrsne znanstvenike i stručnjake te aktivno surađujemo s vodećim Sveučilištima u svijetu. Tako osiguravamo rad na najnovijim znanstvenim tehnologijama u praksi, primjenu višestrukih metoda pri mjerenju te preciznost prilikom izrade i interpretacije naših istraživanja. Naš cilj je pomoći kompanijama i brendovima u razumijevanju svojih kupaca na nesvjesnoj razini ali i u predviđanju njihovih ponašanja u budućnosti kao i replikaciji budućih trendova konkurenata.

Možemo Vam ponuditi sljedeće usluge:

01
ONLINE NEUROMARKETING

Želite povećati broj pratitelja/lajkova/komentara na društvenim mrežama? Sprovodimo neuromarketinško i marketinško Istraživanje svih društvenih mreža (Facebook, Instagram, Linkedln, Twitter, Pinterest, Google+, YouTube). Želite saznati što Vaši kupci ne vide na Vašim web stranicama i što trebate promijeniti kako biste privukli što veći doseg? Napravili ste dizajn za marketinšku kampanju ili naslovnicu Vašeg novog časopisa, no niste sigurni hoće li polučiti dobre rezultate? Mi ćemo Vam vrlo precizno dati odgovor na to pitanje sa sugestivnim izmjenama. Samim time, plasirat će te kampanju koja će Vam dati maksimalno očekivane rezultate.

02
NEUROMARKETING TO GO

Borba za “mjesto na polici” je oduvijek postojala u marketingu. No, osim tradicionalnih metoda istraživanja, sada imate mogućnost po prvi puta vidjeti, što Vaši kupci prvo zamijete kada su na prodajnom mjestu. Da li je Vaš proizvod na pogrešnom ili na pravom mjestu? Ako ste do sada vjerovali statističkim pokazateljima i ostvarivali pritom dobre rezultate, zamislite što biste sve mogli kada uposlite znanost?! Koristimo posebne naočale (Eye tracking) za ispitivanje pažnje i preferencije vaših kupaca u realnom vremenu i sukus drugih probranih neuromarketinških metoda.

03
NEUROCIJENA

Znate li koliko su vaši kupci spremni platiti za vaš proizvod? Imate li optimalno postavljenu cijenu za vaš proizvod? Mislite da znate odgovor na to pitanje? Iako postoje brojni primjeri u tom području, ovdje ćemo spomenuti vodeću kompaniju brze kave na svijetu Starbucks, koja je zahvaljujući upravo neuromarketinškom istraživanju, uprihodovala milijunske prihode postavljenjem optimalne cijene za šalicu male bijele kave. Provjerite na našem Institutu da li cijene vaših proizvoda “usrećuju Vaše kupce” ili “ih odbijaju”.

04
NEURODIZAJN

Mislite li da je ambalaža vašeg proizvoda “must seen” i da je Vaš proizvod perceptivno zamijećen od strane potrošača? Postoje brojni primjeri gdje je neuromarketing ostavio svoj trajni potpis u dizajnu. iPhone i Mini Cooper samo su neki od njih. Nudimo usluge testiranja ambalaže proizvoda, brendova, grafičkog dizajna.

05
NEUROOGLAŠAVANJE

Znate li koja je reklama perceptivno najzamjećenija? Zašto čekati da kampanju plasirate na tržište i tek onda saznate rezultate kampanje, kada sada imate mogućnost unaprijed saznati očekivani ishod kampanje? Točno, i to prije plasiranja na tržište! Neovisno radi li se o digitalnom, video, print, indoor/outdoor oglašavanju, pokrivamo mjerenje i analizu svih vrsta oglašavanja.

06
STALNI SUDSKI VJEŠTAK ZA MARKETING I INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

“Institut za Neuromarketing” je Rješenjem Županijskog suda u Zagrebu imenovan za vještačenja u području marketinga i intelektualnog vlasništva.

Što mjerimo?

Kontaktirajte nas
100
Neuromarketing
100
Znanost
100
Primjena u poslovanju
100
Sudska vještačenja u marketingu
i intelektualnom vlasništvu