EEG

Znanstveno je dokazano kako razni procesi u mozgu utječu na naše ponašanje. Kako bismo što bolje razumjeli vaše kupce na nesvjesnoj razini, pomoću EEG-a mjerimo pažnju, emocije i memoriju Vaših kupaca. Također, EEG uspješno kombiniramo sa raznim drugim metodama (Eye Tracking, GSR-galvanska reakcija kože, BPM- mjerenje pulsa, Facijalno kodiranje lica I dr.) kako bi dobili optimalne rezultate. Jedan od zanimljivih načina upotrebe EEG-a jest u formiranju cijene. Znanstveno je dokazano da se pomoću EEG-a, može jasno identificirati da li postavljena cijena “usrećuje mozak vaših kupaca” ili ih “podsvjesno odbija”. Također, pomoću EEG-a možemo dobiti savršen uvid u vašu oglašivačku kampanju kao i predvidjeti rezultate vaše kampanje, prije plasiranja na tržište. Ukratko, EEG nam može reći koji dijelovi mozga su najaktivniji kada je kupac izložen vašem brendu, reklami i sl. Sa takvom spoznajom će te vrlo lako pozicionirati svoj brend. To je napravila kompanija Apple kada je pomoću EEG-a i fMRI uspjela kreirati iPhone6, koji je postao najprodavaniji proizvod kompanije Apple. Postoje brojni znanstveni radovi o kvalitetnoj upotrebi EEG-a u marketingu.

Institut za Neuromarketing

NAŠE USLUGE

NEUROBRENDING

Neurobrending nudi sinergiju svih pet osjetila kod potrošača. Pomoću neurobrendinga moguće je kvalitetno izgraditi empatiju između potrošača i vašeg brenda.

NEUROOGLAŠAVANJE

Znate li koja reklama je perceptivno najzamjećenija? Mjerimo: TV, video, radio, print i digitalno oglašavanje.

NEUROCIJENA

Primjenom raznih neuromarketinških metoda možemo precizno utvrditi da li kompanije “prodaju proizvode po cijeni koja ih usrećuje ili podsvjesno odbija”. (Griffiths, 2013).

NEURODIZAJN

Testiramo ambalaže proizvoda, brendove, grafički dizajn.

NEUROMARKETING TO GO

Vršimo razna neuromarketinška mjerenja na prodajnom mjestu.

SUDSKA VJEŠTAČENJA

“Institut za Neuromarketing” je Rješenjem Županijskog suda u Zagrebu imenovan za vještačenja u području marketinga i intelektualnog vlasništva.

100
Neuromarketing
100
Znanost
100
Primjena u poslovanju
100
Sudska vještačenja u marketingu
i intelektualnom vlasništvu