MARKETALKS KONFERENCIJA – MARKETING NAKON COVIDA

2022. smo započeli s konferencijama te nam je drago da smo bili dio #marketalks konferencije i predstavili važnost neuromarketinga u akademskoj zajednici i obrazovanju.

Hvala Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” na pozivu! Virtualna stručna konferencija “FET – Business Insights” održala se u sklopu EU projekta “Stručnom praksom do ranog razvoja karijere” (UP.03.1.1.04.0044, Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse u visokom obrazovanju, OP Učinkoviti ljudski potencijali, ESF) čiji je nositelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli.

Konferencija je bila otvorena za javnost, a primarno je bila namijenjena mladim osobama koje razmišljaju o (novom) zaposlenju, razvoju i unaprjeđenju karijere, stručnom usavršavanju ili upisu na preddiplomski, diplomski ili poslijediplomski studij. Kroz sedam okruglih stolova ili panel izlaganja na kojima su sudjelovali renomirani stručnjaci iz prakse i akademske zajednice, objasnili smo kako funkcionira neuromarketing u praksi, koje su sve potencijalne zamke s kojima se menadžeri mogu susresti te kako ih izbjeći.

Ovim putem zahvaljujemo svim kolegama, studentima kao i svim drugim posjetiteljima koji su izdvojili svoje dragocjeno vrijeme kako bi prisustvovali na našem predavanju. Zahvaljujemo i drugim predavačima čija smo predavanja pronašli, inspirativnima.

Više o konferenciji možete saznati na linku Fakulteta „Dr. Mijo Mirković“ https://fet.unipu.hr/fet/novosti?%40=2f978#

Čim bude snimka konferencija dostupna za javnost, podijelit ćemo ju na našim društvenim mrežama.

Povezane objave